Error message

  • Warning: Illegal string offset 'format' in faq_page() (line 623 of /var/www/clients/client1/web40/web/sites/all/modules/contrib/faq/faq.module).
  • Warning: Illegal string offset 'value' in faq_page() (line 626 of /var/www/clients/client1/web40/web/sites/all/modules/contrib/faq/faq.module).

Q: Feltölthetek egyszerre több képet is egy hírlevél kampányhoz?
A:
Gyik kategória: 
Igen, a képmenedzserben ez korlátok nélkül lehetséges. Kattintson az 'E-mail kampányok/Képmenedzser' menüpontra, majd az oldalon a 'Fotó feltöltése' gombra. A felugró ablakban, csoportosan tudja feltölteni a képeket. Ha végzett a képek feltöltésével kattintson a 'Megnyitás' gombra.
Q: A feltöltött képeket bármelyik e-mail kampányomnál felhasználhatom?
A:
Gyik kategória: 

Igen, a képmenedzserben feltöltött képeket bármelyik e-mail kampányban, automatikus válaszoló e-mailekben, ill. sablonnál is felhasználhatja. A hírlevélnél feltöltött kép, csak az adott hírlevélnél használható.
FIGYELEM!: Ha a képmenedzserben feltöltött képet használ a hírlevelekben, akkor óvatosan járjon el a képek törlésekor, ugyanis a törölt képek az archivált és esetleg a későbbiekben kiküldött hírlevelekben sem fog megjelenni.
JAVASLAT: képek feltöltésekor, azok nevében ne használjon szóközöket, ékezetes betűket és speciális karaktereket sem, mert nem mindegyik böngésző kezeli le.

Q: Ha lágy visszapattanású e-mail címre küldök ki levelet, akkor is csökken az e-mail quotám?
A:
Gyik kategória: 

Igen, csökkenni fog. Ha önnek van egy 5000 kapcsolatot tartalmazó címlistája, és azon abban a címlistában 4000 aktív kapcsolat van, akkor a listára kiküldött e-mail kampány 4000 kredittel fogja csökkenteni az Ön quotáját. A 4000 aktív kapcsolat között lehet olyan kapcsolat is, akinek a címéről esetleg lágyan visszapattant már korábban egy-egy hírlevél, de amíg a státusza annak a feliratkozónak aktív, addig a rendszer oda fog postázni levelet, tehát csökkenni is fog a kiküldési quota mennyiség.