Arculathoz illő email sablont tervezünk és építünk. Hírlevelekhez ez feltétlenül szükséges!

Design tervezés

Arculata alapján készítjük a hírlevél sablon design terveket. Figyelembe vesszük az NewsletterFacile beépíthető sablon szempontjait, így maradéktalanul használható rendszereinkben.

Hírlevél Sablon készítés

A sablon technikai felépítésének két fontos szerepe van:

  • a levél eljusson a címzetthez (SPAM minősítést befolyásolja)
  • a címzett úgy lássa, ahogyan mi megterveztük

Outlook, Gmail, Yahoo, Thunderbird, Windows Mail a lista hihetetlenül hosszú, így levelezőprogramfüggetlen email sablont készíteni komoly technikai kihívást jelent! Többszáz hírlevél megépítése során összeállt tudásbázisunk a garancia arra, hogy az Ön hírlevele minden levelezőprogramban meg fog jelenni, és szinte mindegyikben ugyanúgy is fog kinézni.

NewseletterFacile hírlevél sablon építő (newsletter template building)

Ma már több e-mail olvasás történik mobil eszközön (Android, iOS, Blackberry, stb.), mint PC-ken keresztül, ezért nagyon erősen javasolt a hírlevelnek responsive-nek (mobil eszkökre optimalizáltnak) lennie.
Ha még nem optimalizálta hírlevél sablonját mobile eszközökre, akkor most megteheti. Segítük Önnek az nkNewsletter hírlevél sablon építő alkalmazással, hogy könnyen tudjon létrehozni responsive hírlevelet.

A következő címen érheti el telejsen ingyen az NewsletterFacile hírlevél sablon építő alkalmazásunkat: http://newsletterfacile.eu/templatebuilder
Használata egyszerű: az NewsletterFacile hírlevél sablon építővel összerakott hírlevél sablon HTML forrás kódját bemásolhatja az e-mail kampány vizuális szerkesztőjébe (HTML forrást kiválasztva),
és a hírlevél mentése előtt a hírlevél tartalmi részt (képek, szövegek, linkek, stb.) beillesztheti a sablon tartalmába.
A létrehozott e-mail kampány sablonját rendszerünkben elmentheti egyedi sablonként, és ezután már könnyedén tud mobil eszközökre optimalizált (responsive) hírleveleket küldeni ügyfelei részére.